Jätä autosi kotiin ja aloita leppoisa risteilysi rennosti bussimatkalla

Paunun Expressbus vie sinut näppärästi Helsingin ja Turun satamiin. Vuorotarjontamme kattaa yhteydet lähes kaikille laivoille.

Aikataulumme satamaan näet tästä linkistä.

SATAMA-AIKATAULUT:

Tampereelta, Valkeakoskelta ja Hämeenlinnasta:
28.9.2020 alkaen yhteyksiä Helsingin satamiin ei liikennöidä. 

Tampereelta tai esim. Jyväskylästä Turkuun:
Jyväskylä-Jämsä-Orivesi-Tampere-Lempäälä-Loimaa-Turku,satama​​​​​​ 28.9.2020 alkaen

Eckerö Line ja Väinö Paunu Oy

Väinö Paunu Oy ja Eckerö Line ovat aloittaneet yhteistyön, joka vie sinut suorinta tietä Tampereelta, Valkeakoskelta tai Hämeenlinnasta Tallinnaan ja takaisin.

Jätä auto suosiolla kotiin, rentouttava laivamatka alkaa jo bussipysäkiltäsi. Ostettuasi Eckerö Linen risteilyn oheisesta linkistä pääset takaisin Väinö Paunu Oy:n lippukauppaan josta saat myös bussiliput tuntuvin eduin.

ECKERÖ LINEN SIVUILLE

Yhteistyötä myös Viking Linen kanssa

Väinö Paunu Oy ja Viking Line tekevät myöskin lippuyhteistyötä. Väinö Paunu Oy:n Expressbussilla pääset näppärästi Tampereelta, Valkeakoskelta ja Hämeenlinnasta Helsingin Katajanokalle josta Viking Line matkaa sekä Tallinnaan että Tukholmaan. Samoin hyvät yhteydet vuoroillamme on Jyväskylästä, Jämsästä, Orivedeltä ja Tampereelta Turun satamaan.

Jätä auto siis suosiolla kotiin, rentouttava laivamatka alkaa jo bussipysäkiltäsi. Ostettuasi Viking Linen risteilyn saat heidän nettikaupastaan linkin jonka avulla pääset Väinö Paunu Oy:n lippukauppaan josta saat bussiliput tuntuvin eduin.